Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Severin: „Aşa-zişii refugiaţisde dovedesc o armă de distrugere în masă!"

Postat la: 29.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Problema aşa-numiţilor refugiaţi riscă să se transforme într-o armă letală aptă să demoleze o construcţie europeană care altminteri ar fi putut oferi pace, bunăstare, libertate şi demnitate, afirmă diplomatul Adrian Severin, pe Facebook.

„In Polonia alegerile generale au fost castigate de partidul ultraconservator si eurosceptic "Lege si Justitie".

Cazul Poloniei

Acest partid a adunat suficiente mandate pentru a putea forma singur guvernul; fapt fara precedent in istoria postcomunista a Poloniei. Electoratul a exprimat o asemenea optiune retrograda intr-o tara cu performante economice remarcabile si cu o influenta politica internationala respectabila. De ce?

O armă de distrugere în masă

Iata o prima reactie la invazia "refugiatilor". Politica UE in aceasta problema, dominata de Germania, isi arata primele rezultate. Asa dupa cum prevazusem, asa zisii "refugiati" se dovedesc o "arma de distrugere in masa" apta a demola o constructie europena care altminteri ar fi putut oferi europenilor pace, bunastare, libertate si demnitate. Pacat!", scrie Adrian Severin.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE