Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Severin prezintă un scenariu exploziv: Criza de la Chişinău poate provoca prăbuşirea regimului Klaus Iohannis!

Postat la: 21.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poziţionarea greşită a Bucureştiului faţă de incidentele de la Chişinău va duce la prăbuşirea regimului Klaus Iohannis, exact ca acum câteva decenii, când criza cipriotă a provocat căderea regimului coloneilor de la Atena, afirmă diplomatul Adrian Severin.

"Evenimentele de la Chișinău - nu doar cele din ultimele zile ci din ultimele luni - demonstrează că Republica Moldova întrunește toate caracteristicile unui "stat eșuat". Acest eșec ajuns, prin dezordinile de ieri, la ultima și cea mai periculoasă expresie a sa, pune în întârziere regimul de la București. Păstrând proporțiile, o poziționare greșită a Bucureștiului față de cele ce se întâmplă acum la Chișinău, va duce la prăbușirea regimului personal al Președintelui Johannis, tot așa cum, cu decenii în urmă, criza cipriotă a dus la căderea regimului coloneilor de la Atena", avertizează Adrian Severin, pe Facebook.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE