Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Al treilea război mondial stă să înceapă în Marea Chinei de Sud

Postat la: 04.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tot mai mult se vorbește despre iminenta începere a unui al treilea război mondial, iar disputele teritoriale din Marea Chinei de Sud, dintre SUA și China, întăresc tot mai mult teoriile adepților unui nou război global.


Secretarul american al Apărării, Ash Carter, a afirmat, sambata, ca SUA se opun "oricarei alte militarizari" a teritoriilor disputate, in vreme ce unul dintre cei mai importanti oficiali din armata chineza a aparat constructia de insule artificiale in apele contestate. Revendicarea teritoriala este "justificata, legitima si rezonabila", a afirmat acesta.

In acelasi timp, Gordon Chang, autor al "The Coming Collapse of China", a declarat, recent, ca Marea Chinei de Sud ar putea deveni viitoarea zona de razboi mondial. Chang a aratat ca nu va mai trece mult timp pana cand SUA isi vor asuma initiativa de a raspunde atitudinii chineze in Marea Chinei de Sud si problema este cum va arata acest raspuns, scrie ziare.com.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE