Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alexandru-Cătălin Ioniță, noul director general al DGA

Postat la: 02.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, Petre Tobă, comisarul șef de poliție Alexandru-Cătălin Ioniță a fost împuternicit să exercite timp de șase luni atribuțiile funcției de director general al Direcției Generale Anticorupție.

Totodată, comisarul șef Constantin Preoteasa a fost împuternicit în funcția de director general adjunct al DGA. Comisar-șef de poliție, Alexandru-Cătălin Ioniță are o experiență de peste 18 ani în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ocupând mai multe funcții de conducere în cadrul Poliției Române, dintre care director adjunct al Direcției de Investigare a Fraudelor din Poliția Română și Director al Direcţiei de Investigare a Criminalității Economice.

Comisarul șef Preoteasa Constantin are o experiență de peste 20 de ani în MAI, timp în care a ocupat diverse funcții de conducere în domeniul combaterii corupției și a criminalității economice, inclusiv cea de Șef Serviciu de Combatere a Corupției și a Infracțiunilor Comise în Sfera Instituțiilor Bugetare. Cele două împuterniciri la conducerea Direcție Generale Anticorupție au fost efectuate astăzi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE