Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alexandru Popescu, milionarul care a ucis un om cu barca pe Snagov, conducea sub influența alcoolului

Postat la: 16.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rezultatele testelor de sânge care i-au fost efectuate lui Alexandru Popescu, cel care conducea șalupa care a spulberat o barcă, sâmbătă noaptea, pe lacul Snagov și a dus la moartea unui om, au dovedit faptul că milionarul era sub influența alcoolului.

Alexandru Popescu, tânărul care a provocat accidentul nautic şi care a refuzat să fie testat cu alcooltestul, avea o îmbibaţie alcoolică în sânge de 0,85 g/l, potrivit Mediafax. Tânărul care a condus în weekend ambarcaţiunea sub influenţa alcoolului a dus la moartea unei persoane și la rănirea altor patru.

Potrivit legii, cei care conduc o navă sub influenţa băuturilor alcoolice pot fi pedepsiţi cu închisoare de la şase luni la trei ani sau cu amendă. 

Unul dintre cele mai grave accidente nautice din ultimul sfert de secol, în care au fost implicate două ambarcațiuni, a avut loc pe „lacul miliardarilor", așa cum este denumit Lacul Snagov. Un om și-a pierdut viața iar alți cinci au fost răniți după ce șalupa condusă de Alexandru Popescu, de 28 de ani, a spulberat, pur și simplu, o barcă în care se aflau clienții unui restaurant.

Oficiali din Poliția Română au confirmat că tânărul este fiul unuia dintre magnații petrolului din România, Ovidiu Popescu - fostul patron al Petrolexportimport și proprietar al Palatului Știrbei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE