Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ambasada din Belgia: Starea celor opt pacienți transferați la Bruxelles nu s-a înrăutățit

Postat la: 08.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ambasada României în Belgia a precizat că starea celor opt răniți care au fost transportați la Bruxelles nu s-a înrăutățit, dintre cei opt, trei sunt răniți grav și cinci au răni de gravitate medie, informează Mediafax.

"La orele prânzului erau deja spitalizaţi şi însoţitorii desemnaţi sosiseră şi ei de la Bucureşti la Bruxelles. În cursul după-amiezii, însoţitorii au fost invitaţi la spital, s-au întâlnit cu echipa medicală şi acum sunt alături de pacienţi", precizează ambasada României în Belgia, într-o postare pe Facebook. Familiile pacienților au convenit cu administrația spitalului modalitatea în care vor primi vești despre pacienți, aceste informații fiind comunicate strict însoțitorilor.

Ambasada a informat că starea pacienților este la fel ca la plecarea din București, trei dintre ei cu răni grave, iar ceilalți cinci cu răni medii. Sâmbătă, două persoane au transportate în Austria, iar alte 16 răniți în incendiul din clubul Colectiv au fost transportați cu două aeronave Spartan aler Ministerului Apărării. Opt răniți au fost tranferați la trei spitale din Olanda, iar ceilalți opt la spitalul Militar din Bruxelles. Doi dintre pacienții care au fost tranportați în Olanda au decedat, unul dintre ei în ambulanță, iar celălalt în spital.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE