Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ana Maria Pătru ramane in arest preventiv. Decizie definitiva!

Postat la: 22.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul presedinte al Autoritatii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Patru, ramane in arest preventiv in dosarul in care aceasta este acuzata de trafic de influenta si spalare de bani, a decis, astazi, Curtea de Apel Ploiesti.

Potrivit reprezentantilor Curtii de Apel Ploiesti, instanta a respins ca nefondata contestatia formulata de inculpata, decizia fiind definitiva. Conform DNA, in perioada aprilie-iunie 2008, suspecta Ana Maria Patru, in calitate de vicepresedinte al AEP, a pretins, iar in anul 2009 a si primit de la reprezentantii unei societati comerciale, suma de 210.000 euro, reprezentand contravaloarea unui anumit imobil situat in municipiul Bucuresti.

Anchetatorii spun ca, in schimbul primirii acestui bun, Patru a promis ca va sustine derularea in bune conditii a unui contract incheiat de respectiva societate cu AEP, precum si ca va sustine firma sa obtina si sa deruleze contracte viitoare, fapt care s-a si realizat. Ana Maria Pătru fost arestată preventiv, săptămâna trecută, în dosarul în care este acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de trafic de influență și a două infracțiuni de spălare de bani. Aceasta a contestat decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile a magistraților de la Tribunalul Prahova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE