Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ANAF a descoperit 1 miliard de euro impozite nedeclarate în trei luni

Postat la: 29.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ANAF anunță că în primele trei luni ale anului au fost controlate peste 1000 de firme și au descoperit impozite nedeclarate de peste un miliard de euro. Odată cu controalele realizate de inspectorii antifraudă au crescut semnificativ performanţele instituției față de aceeași perioadă a anului trecut.

"16.087 de firme au fost controlate de Inspecția Fiscală din ANAF care a identificat impozite nedeclarate de peste 1 miliard de euro în primele 3 luni din 2015

În primul trimestru al anului 2015, Inspecţia fiscală din A.N.A.F. a înregistrat creşteri însemnate la principalii indicatori de performanţă, comparativ cu perioada similară a anului anterior, după cum urmează: obligaţii fiscale de plată stabilite suplimentar - cca 4,6 miliarde lei, în creştere cu cca 140%; valoare prejudicii aferente sesizărilor penale transmise instituţiilor competente ale statului în vederea continuării cercetărilor - cca 2,6 miliarde lei, în creştere cu cca 63,5%; diminuarea pierderii fiscale - cca 523,6 milioane lei, în creştere cu cca 53%; valoare măsuri asigurătorii instituite - cca 1,4 miliarde lei, în creştere cu cca 119% faţă de 2014", se arată într-un comunicat al ANAF.

Reprezentanții fiscului susțin că inspecțiile și controalele inopinate au vizat exclusiv contribuabilii care, în urma analizei de risc, s-au situat în categoria celor cu risc fiscal mare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE