Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ancheta liceul din Olt unde un elev inchis intr-un dulap, umilit si batut de colegi VIDEO

Postat la: 01.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Inspectoratul Scolar Olt a demarat o ancheta dupa aparitia pe Facebook a unei inregistrari in care mai multi elevi ai unui liceu din Slatina umilesc, jignesc si lovesc un coleg. Elevii din clasa a X-a a Colegiul Tehnic "Alexe Marin" din Slatina au filmat incidentul cu telefonul mobil, iar imaginile au fost publicate pe reteaua de socializare.

Victima a fost mai intai inchisa intr-un dulap, apoi lovita cu piciorul, cu un ghiozdan, dar si cu un scaun. Colegii i-au si scris baiatului pe frunte cu un pix. Dupa publicarea imaginilor pe internet, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Olt a demarat o ancheta la colegiul slatinean. Sefa Inspectoratului, Felicia Man, a spus insa ca se indoieste de veridicitatea imaginilor. "Este o ancheta in curs. Deocamdata nu avem rezultatul anchetei. Nu stiu insa cat de reale sunt filmuletele", a declarat inspectorul general al ISJ Olt, Felicia Man.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE