Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Anda Adam. Mandat de aducere la sediul DIICOT pentru soţul ei

Postat la: 19.10.2016 - 09:58 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Soţul Andei Adam, Nicolescu Sorin Andrei, este cercetat de DIICOT într-un dosar penal. A fost emis mandat de aducere la sediul DIICOT ST Constanta a lui Nicolescu Sorin Andrei, cercetat pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică şi accesul, fără drept, la un sistem informatic.

In perioada mai 2009 - iulie 2012, în mai multe rânduri, în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, a deţinut mai multe carduri contrafăcute, ai căror emitenţi legitimi erau bănci sau alte instituţii financiare din Australia, S.U.A., Mexic, în scopul punerii în circulaţie, iar în aceeaşi perioadă a încercat să retragă şi a retras sume de bani de la un ATM situat în Constanţa, în cuantum de circa 48.170 lei, fără consimţământul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, modalitatea prin care s-a accesat ilegal sistemul informatic mai sus menţionat, prin încălcarea măsurilor de securitate, precizeaza procurorii in aceasta cauza penala.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE