Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Angajata unei televiziuni din Ungaria, concediată după ce apare în imagini lovind refugiaţi

Postat la: 09.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie angajată la o televiziune din Ungaria a fost concediată, marţi, după ce au fost date publicităţii imagini în care apărea lovind refugiaţi, înclusiv copii, care fugeau de poliţie.

O femeie care lucra pe postul de cameraman la o televiziune din Ungaria a fost dată afară, după ce au fost difuzate imagini cu ea lovind refugiaţi. Incidentul a avut loc în timpul tulburărilor recente de la Roszke, in sudul Ungariei, unde sute de refugiati au rupt cordonul politiei, la centrul de primire din apropierea frontierei cu Serbia.

În imagini, se poate vedea cum femeia îmbrânceşte un bărbat care fugea ţinând în braţe un copil. În acelaşi filmuleţ, femeia loveşte cu piciorul un alt copil care fugea. Înregistrarea evenimentului din perspectiva cameramanului a fost prezentată pe postul N1TV, post de televiziune apropiat partidului xenofob şi antimigraţie Jobbik (extremă dreapta, în opoziţie).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE