Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Aranjamente la Palatul Victoria pentru controlul fostei CNADNR

Postat la: 09.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Decizia premierului Dacian Ciolos de a sparge Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.(CNADNR) in doua entitatii a tulburat rau apele in aceasta unitate aflata sub tutela Ministerului Transporturilor.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, zilele directorului general interimar- Catalin Homor sunt numarate si deja premierul si ministrul Tramsporturilor, Sorin Buse, au pregatit deja persoana care va prelua functia lui Homor in nou infiintata entitate- Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Actualul director al Directiei de Mecanizare si Mentenanta, Cristian Andrei, este alesul pregatit de primul ministru sa-l inlocuiasca pe Catalin Homor.

Insa, nominalizarea lui Cristian Andrei are in spate o poveste care ar trebui sa dea de gandit celor de la DNA. Alina Burlacu, consilierul lui Dacian Ciolos pentru probleme de infrastructura de transport, a facut presiuni enorme la ministrul Sorin Buse si la premier ca sa fie impus Cristian Andrei in locul lui Homor pentru ca are un interes aparte. Fratele Alinei Burlacu, este profesor la Universitatea Politehnica Bucuresti care detine o firma care are ca obiecte de activitate cam cu ceea ce se ocupa CNAIR. Astfel, consiliera lui Ciolos are garantii ca fratele sau va obtine contracte de la CNAIR condusa de Cristian Andrei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE