Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Arest preventiv prelungit pentru cei doi ofiţeri din conducerea IJP Prahova

Postat la: 15.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tribunalul Prahova a admis ieri solicitarea DNA de a prelungi măsura arestului preventiv în cazul celor doi ofiţeri de la vârful IJP Prahova, Constantin Ispas şi Emanuel Saghel.

Cei doi ceruseră instanţei de Drepturi şi Libertăţi o măsură preventivă mai blândă şi anume arestul la domiciliu sau controlul judiciar, însă solicitarea a fost considerată neîntemeiată. Decizia nu este definitivă şi poate fiatacată în termen de 48 de ore la Curtea de Apel Ploieşti. Trebuie precizat că cei doi ofiţeri de Poliţie au fost arestaţi în urmă cu o lună.

Comisarul şef Constantin Ispas, este acuzat pentru trafic de influenţă, efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, luare de mită, folosire de informaţii care nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, spălare a banilor şi cercetare abuzivă, iar Saghel, pentru şantaj, trafic de influenţă, folosire, în orice mod, direct sau indirect de informaţii care nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii şi luare de mită.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE