Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Arestat la domiciliu, prințul Paul s-a distrat la aniversarea a șase ani a fiului său

Postat la: 11.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Plasat în arest la domiciliu la mijlocul lunii decembrie, prinţul Paul îşi petrece cea mai mare parte a timpului în compania fiului său, micuţul Carol Ferdinand, care a împlineşte astăzi şase ani. Părinţii i-au organizat băiatului o petrecere acasă, unde şi-a primit musafirii de vârsta lui. Micul prinț a primit ce și-a dorit: multe mașinuțe.

Micuţul Carol Ferdinand a avut parte, în weekendul care s-a încheiat, de o petrecere la vila în care locuieşte împreună cu părinţii lui şi unde tatăl său a fost plasat în arest. Un tort ornat cu o figurină din marţipan care îl reprezenta în miniatură, jucării, prieteni şi familie au fost detaliile petrecerii pentru micuţul de şase ani.

"Când a fost întrebat ce-şi doreşte de ziua lui, a răspuns perfect în română, engleză, apoi în franceză: o maşină, a car, une voiture. Aşa că a avut parte de o paradă de maşinuţe cadou", a spus pentru Libertatea prinţesa Lia.

Petrecerea vine într- un moment greu pentru familia micuţului, după ce magistraţii de la Curtea de Apel Braşov au hotărât ca prinţul Paul al României să fie plasat în arest la domiciliu, în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa, în care este acuzat de cumpărare de influenţă, spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE