Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Astăzi se deschide Salonul de carte juridică, polițistă și civică al Ministerului Afacerilor Interne

Postat la: 02.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Timp de patru zile, la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne din Capitala, se va desfasura cea de a 20-a editiei a Salonului de carte juridica, politista si civila al MAI. Deschiderea oficiala a manifestării va avea loc astăzi, 2 noiembrie a.c., ora 13.30, in prezenta ministrului Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, iar presedintele de onoare al acestui salon de carte va fi secretarul de stat din MAI, Irina Alexe.

La acest eveniment la care participa douăzeci de trusturi şi case editoriale naţionale, inclusiv editurile din sistemul de siguranţă naţională, vor fi oferite distincții pentru cele mai valoroase cărţi profesionale apărute sub egida editurii M.A.I. în anul 2015. Totodata va fi anunțat și câștigătorul concursului de romane polițiste care a ajuns la cea de-a patra ediție și care, prin derularea sa, încurajează angajații MAI înzestrați cu darul condeiului să abordeze proza polițistă.

De asemenea, vor fi premiați studenții și elevii din instituțiile de învățământ ale MAI, care au participat la cea de-a III-a ediție a Atelierelor Police Writer. Aceste ateliere sunt organizate sub egida Editurii MAI și sunt susținute de scriitorii Petre Crăciun și Nicolae Rotaru - membri ai Uniunii Scriitorilor din România - care îi ajută pe tineri să facă primii pași în domeniul prozei polițiste. Salonul de carte juridică, polițistă și civică al Ministerului Afacerilor Interne poate fi vizitat de miercuri până vineri (2-4 noiembrie): între orele 10:00 - 18:00 și sâmbătă (5 noiembrie), între orele 10:00 - 14:00. Intrarea este liberă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE