Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atac cu bombă în centrul Jakartei. Şapte persoane au fost ucise

Postat la: 14.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Capitala indoneziană Jakarta a fost joi zguduită de mai multe explozii urmate de focuri de armă în faţa centrului comercial Sarinah, situat în apropierea palatului prezidenţial şi a sediului ONU. Conform poliţiei indoneziene, atacurile ar avea legătură cu gruparea teroristă Stat Islamic.

Bilanţul persoanelor care au fost ucise a ajuns la şapte, dintre acestea patru fiiind presupuși teroriști. "Patru presupuși atacatori au fost uciși într-un schimb de focuri cu poliția", a spus purtătorul de cuvânt al poliției locale. Acesta a menţionat, de asemenea, că trei polițiști au fost grav răniți în atacuri şi că poliția crede că nu mai există atacatori în libertate.

Purtătorul de cuvânt al poliției naționale a declarat însă pentru AFP că ar fi murit un polițist și trei civili (n.r.- nu patru presupuși atacatori). Informaţia a apărut pe contul oficial de Twitter al poliției din Jakarta, în postare fiind anunţată explozia, despre care se scrie că a avut loc în fața unui centru comercial numit Sarinah mall.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE