Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atac devastator la adresa Premierului Cioloș : "Pentru țăranii români mandatul dvs de comisar european a fost un eșec!"

Postat la: 17.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scrisoarea deschisă a celebrului irlandez Peter Hurley - poate cel mai patriot dintre români - se constituie într-un adevărat rechizitoriu devastator la adresa premierului Cioloș.

Peter Hurley decorat de președintele României cu Ordinul Meritul Național pentru merite de excepție în promovarea culturii rurale românești și a României în lume, taie cu bisturiul greșelile comise de guvernul condus de Dacian Julien! "A trebuit" să vină un irlandez ca să apere țăranii români.

"Datorită a 60 de astfel de victime în Clubul Colectiv aţi ajuns Prim-ministru. În primul rând sunteţi Prim-ministrul lor şi al famililor lor, alături de toate victimile corupţiei, sărăciei şi nepăsării din ultimii ani. Esenţa României izvoreşte din zona rurală! Deschideţi-ne drumul în Europa pentru un "Plan Marshall" pentru România Rurală! ...Am fost întrebat: "Ne trebuie un irlandez să ne spună asta?" Iertaţi-mă că vă spun un adevăr: sunteţi un popor abrutizat. După 50 de ani de comunism şi o decapitare a neamului, urmată de 25 de ani de fărădelege sălbatică încercaţi să vă creşteţi un cap nou. Nu ştiţi ce drepturi vă aparţin."

În altă ordine de idei Peter Hurley apreciază prestația premierului Cioloș în calitate de comisar european ca un eșec. "Aţi fost primul Comisar European român şi aţi creat o impresie foarte pozitivă oriunde aţi fost în Europa. Vă felicit pentru asta! Dar pentru performanţă nu pot să vă felicit. Pentru ţăranii români, consider mandatul dumneavoastră ca şi comisar un eşec."

Iar Hurley irlandezul care a investit peste 150 de mii de euro din bani personali, numai în Cimitirul Vesel din Săpânța, se întreabă cu tristețe: "Culmea culmilor, mai recent, cei care ne reprezintă politic - deja complici de 25 de ani într-un proces de destrămare a ţării - acum ne-au pus în vânzare şi la propriu, nu doar la figurat, şi acum fraţii noştri din marea familie de agricultori europeni pot cumpăra cel mai fertil pământ din Europa cu un preţ de nimic, pentru că noi nu avem unde şi cui să mai vindem produsele noastre. E corect aşa? Asta înseamnă Europa?" Integral scrisoarea deschisă poate fi citită aici.

Marian Gârleanu - Dublin

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE