Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Atentie se-nchid usile!" a câştigat procesul cu Metrorex

Postat la: 03.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Atenţie, se închid uşile! Urmează staţia Piaţa Iancului, cu peronul pe partea stângă" - aşa sună doar unul dintre anunţurile cu care sunt familiarizaţi milioanele de călători în metroul bucureştean.

După opt ani de procese, actriţa Isabela Neamţu a câştigat definitiv în instanţă disputa cu Metrorex, care i-a folosit fără nici o bază legală vocea în toată această perioadă. Actriţa participase la un casting, a înregistrat vocea şi a câştigat, fără a fi însă anunţată sau remunerată. Ulterior, un co­leg i-a recunoscut vocea şi a atenţionat-o pe actriţă. Aceasta i-a dat în judecată pe cei de la Metrorex, solicitând 170.000 €.

Potrivit sentinţei pronunţate pe 29 septembrie de Curtea Supremă, Metrorex trebuie să îi plătească 4.200 $ (16.800 de lei). "Sunt fericită şi eliberată. Suma e mică şi în nici un caz echitabilă", a declarat actriţa. Totodată, Metrorex nu mai are dreptul de a folosi vocea Isabelei Neamţu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE