Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Autorul jafului de la bancă, infractor încă de mic

Postat la: 14.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marţi, pe o stradă liniştită din Bistriţa, s-au tras focuri de armă, iar un poliţist a fost rănit la mâna stângă. Acolo, în acel cartier liniştit de case se ascundea Dorin Sima, cunoscut în Bistriţa sub numele „Sima Vampirul".

Acesta este autorul jafului de săptămâna trecută de la filiala Raiffeisen Bank din Bistriţa, de unde a furat 19.000 de lei în doar 39 de secunde. Încă de la 9 ani, Dorin Sima şi-a petrecut mare parte din copilărie în şcolile de corecţie şi mai puţin bătând mingea în faţa blocului ca alţi copii de vârsta sa. Dorin Sima a intrat în atenţia presei naţionale şi în 2003, când individul a jefuit un taximetrist din Satu Mare. Acesta, împreună cu un complice, l-au jefuit pe taximetrist, după care l-au împuşcat în cap de trei ori cu un pistol cu aer comprimat şi l-au abandonat într-un râu. Miraculos, taximetristul a supravieţuit.

Pentru incidentul cu taximetristul a stat în închisoare din 2007 şi până în 2012, când a şi plecat în Italia, unde a continuat seria de infracţiuni. La scurt timp după ce a ajuns în Italia, infractorul de profesie este din nou închis, pentru tâlhărie. Se pare că italienii l-au eliberat de curând din penitenciar pentru faptele comise în 2012.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE