Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avere nejustificata de un milion de lei pentru colaboratoarea lui Neculai Ontanu

Postat la: 27.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mariana Georgescu, director la Directia Calitate, Comunicare si Relatii Internationale din cadrul Primariei Sectorului 2, este acuzata de Agentia Nationala de Integritate ca nu poate justifica o diferenta de 1.055.755,19 de lei intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada exercitarii functiei publice, arata ANI, intr-un comunicat.

Mariana Georgescu este cunoscuta ca o fosta colaboratoare apropiata a lui Neculai Ontanu, fostul primar al sectorului 2, aflat in arest preventiv si trimis in judecata pentru luare de mita. Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti in acest caz, "in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate in perioada exercitarii functiei de catre Mariana Georgescu". Mariana Georgescu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, se mai arata in comunicatul ANI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE