Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Averea lui Sebastian Ghiță a fost pusă sub sechestru în dosarul lui Iulian Herțanu

Postat la: 28.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Sebastian Ghiță a aflat, marți dimineața, când s-a prezentat la sediul DNA Ploiești că i s-a pus sechestru pe o parte din avere. Alături de Sebi Ghiță, în aceeași situație mai sunt și Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, deputatul Vlad Cosma și tatăl acestuia Mircea Cosma, președintele CJ Prahova.

Sebastian Ghiţă s-a prezentat marţi dimineaţă la sediul DNA din Ploieşti pentru a i se aduce la cunoştinţă că o parte din averea sa va fi pusă sub sechestru.

De asemenea, procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta. Acesta a fost eliberat din arestul preventiv în urmă cu aproape o săptămână. Iulian Herțanu a fost plasat în arest la domiciliu.

Herţanu este acuzat de DNA de fraudă cu bani europeni. Printre acuzații se numără și evaziune fiscală. Herţanu a fost arestat preventiv în 18 februarie, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă. În aceeași cauză, sunt cercetați sub control judiciar Mircea Cosma, președinte al CJ Prahova, și deputații Vlad Cosma și Sebastian Ghiță.

Procurorii DNA din Ploiești pregăteau încă de la mijlocul lunii aprilie sechestrarea averii cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Herțanu, care se afla la acel moment în arest preventiv, în dosarul în care este acuzat de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală, prejudiciul ridicându-se la peste 10 milioane de lei, arată realitatea.net.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE