Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avertizare cu bombă la bordul unui avion Ryanair. A aterizat de urgență în Polonia

Postat la: 25.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un avion al companiei irlandeze Ryanair a aterizat de urgență, joi pe aeroportul din Varșovia după ce pilotul a anunțat o posibilă bombă la bordul aeronavei. Avionul avea la bord peste 170 de persoane, toate fiind debarcate de urgență. 

Un aparat de zbor ce aparține companiei "Ryanair" și care efectua o cursă între Oslo și Varșovia, a aterizat în siguranță și toți cei 168 de pasageri au fost debarcați, a declarat Magdalena Bojarska, o purtătoare de cuvânt a aeroportului, citată de Agerpres.

Căpitanul aeronavei a luat legătura cu turnul de control și a cerut permisiunea de a efectua o aterizare de urgență, a adăugat Bojarska.

"A existat și continuă să existe suspiciunea că la bordul aeronavei există o substanță explozivă. Avionul a aterizat în siguranță și nimeni nu a fost rănit. Aparatul de zbor este verificat de geniști", a anunţat şi Szymon Kozniewski, purtătorul de cuvânt al poliției locale.

Aeroportul polonez și-a suspendat temporar toate operațiunile de decolare și aterizare.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE