Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avion de mici dimensiuni, găsit prăbuşit într-o pădure din judeţul Vaslui

Postat la: 21.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un avion de mici dimensiuni a fost găsit prăbuşit, miercuri dimineaţă, într-o pădure din judeţul Vaslui, de către un pădurar care trecea prin zonă, însă în aparat sau în apropiere nu a fost găsită nicio persoană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, un pădurar de la Cantonul Silvic Chiţcani a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit un avion de mici dimensiuni, prăbuşit într-o pădure din apropierea comunei Costeşti. Pădurarul le-a spus poliţiştilor că în aparatul de zbor şi în apropierea acestuia nu se află nicio persoană.

"Deocamdată nu avem alte informaţii decât cele oferite de către persoana care a sunat la numărul de urgenţă 112. Mai multe echipaje de Poliţie şi poliţişti de frontieră s-au deplasat către locul indicat de pădurar pentru a verifica cele sesizate", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE