Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avocatul lui Udrea face precizari in dosarul clientei sale

Postat la: 31.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristi Durgheu, avocatul Elei Udrea, cea care a fost cap de afis in media in urma cu cateva zile referitor la un dosar de coruptie cercetat de DNA, doreste sa faca mai multe precizari in favoarea clientei sale. Stirea a fost indelung speculata de media datorita asemanarii numelui Elei Udrea cu cel al Elenei Udrea.

"Referitor la articolul aparut vineri, 29.08.2015 despre situatia d-nei Mihaela Ela Udrea se impun a fi facute urmatoarele precizari :
1. Doamna director Mihaela Ela Udrea nu este un functionar public corupt.
Aceasta afirmatie este un adevar absolut pana la finalizarea procesului si nu poate fi infirmata decat de o sentinta definitiva de condamnare.
2. Cu prilejul perchezitiei din data de 27.08.2015, in biroul d-nei director Mihaela Udrea nu s-au gasit mai multe plicuri continand bani, insumand aproximativ 4.000 lei.
Suma de aproximativ 4.000 de lei era intr-adevar asupra d-nei Mihaela Udrea si provenea din veniturile sale licite.
Avea acea suma asupra ei deoarece in acea zi trebuia sa mearga cu fiul ei la cumparaturi pentru a achizitiona rechizitele scolare necesare.
3. Afirmatia potrivit careia d-na Mihaela Udrea ar fi primit mita produse cosmetice este profund eronata din moment ce nicio alta persoana, in afara unui bun si vechi prieten de familie, nici macar nu sustine ca i-ar fi dat, cu orice titlu, produse cosmetice".
Av. Cristi Durgheu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE