Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bărbat de 58 de ani, omorât în bătaie de un tânăr de 18 ani

Postat la: 20.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In seara zilei de 17 aprilie 2016, în jurul orei 23.00, Mihai V., în vârstă de 58 de ani, din localitatea Vatra Moldoviței, a fost mort, în jurul ori 23.00, fiind căzut chiar în fața porții locuinței sale. Macabra descoperire a fost făcută chiar de fiul bărbatului, care a sunat de urgență la 112 și a solicitat ajutorul unui echipaj al Ambulanței.

Din păcate, cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat, acesta nemaiavând funcții vitale, iar în cele din urmă a fost declarat decesul. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele morții bărbatului în vârstă de 58 de ani, fiind efectuată o necropsie în acest sens. Astfel, la data de 18 aprilie 2016, în continuarea cercetărilor făcute cu privire la decesul lui Mihai V., din comuna Vatra Moldoviței, a fost efectuată necropsia cadavrului de către medicul legist, care a constatat preliminar că: „moartea bărbatului a fost violentă. Ea s-a datorat unei insuficiențe respiratorii acute ca urmare a unei asfixii mecanice cu sânge lichid, consecutiv cu traumatism cranio facial. Traumatismul cranio facial s-a putut produce prin cădere de la același nivel. Nu se exclude o lovire activă urmată de o cădere de la același nivel. Moartea poate data din data de 17 aprilie 2016".

Din investigațiile și cercetările făcute de oamenii legii a rezultat că, în seara zilei de 17 aprilie 2016, în jurul orei 23.00, pe fondul unui conflict spontan, Florin Tigănescu, de 18 ani, din Vatra Moldoviței, l-a lovit de mai multe ori pe Mihai V. cu pumnul peste față, creându-i leziuni care în scurt timp au dus la decesul bărbatului. După ce l-a lăsat pe acesta inconștient pe partea carosabilă, împreună cu Constantin N., de 17 ani, localnic, a mutat victima din stradă în fața porții acesteia. La data de 18 aprilie a.c., Florin Tigănescu a fost examinat medio - legal, ocazie cu care s-a stabilit că acesta prezenta mai multe echimoze ce s-au putut produce în timpul unei agresiuni, respectiv „leziuni produse în timpul lovirii cu pumnul, ce pot data din data de 17 aprilie 2016".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE