Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bărbat a fost găsit spânzurat într-o pădure, ar putea fi socrul lui Bălăşescu

Postat la: 18.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un turist a sunat vineri după-amiază la 112 spunând că a găsit, într-o pădure din apropierea staţiunii prahovene Buşteni, un cadavru spânzurat. Acesta ar putea fi Epaminonda Burchel, socrul deputatului Mihail Bălăşescu, ucis la începutul lunii septembrie.

Un apel al unui turist la 112, vineri după-amiază, privind existenţa unui cadavru spânzurat, a mobilizat mai multe echipe de poliţişti, jandarmi şi salvatori montani către o pădure din apropierea oraşului Buşteni. Identitatea acestuia nu a fost încă confirmată, însă indiciile merg către Epaminonda Burchel, socrul deputatului Mihail Bălăşescu şi principalul suspect în uciderea fostului secretar executiv adjunct al PNL.

Un amănunt care ar susţine această ipoteză este faptul că în cursul acestei săptămâni, maşina fostului socru al lui Bălăşescu a fost găsită abandonată în Buşteni. „Deocamdată nu putem confirma că este vorba despre respectiva persoană. Ar fi o speculaţie neîntemeiată. Poliţiştii vor ajunge în scurt timp la faţa locului pentru a cerceta cauza morţii şi identitatea respectivei persoane", ne-a spus Alexandru Ursu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Tribunalul Ilfov a decis, pe 9 septembrie, emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele fostului socru al lui Mihail Bălăşescu, el fiind acuzat că l-a ucis, în noaptea de 3 spre 4 septembrie, pe fostul secretar adjunct al PNL. Fostul socru al lui Mihail Bălăşescu era dat în urmărire internaţională, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.

George Burchel ar fi lăsat unei rude un bilet în care anunţa că îl va omorî pe Bălăşescu şi că după aceea nu va fi de găsit. Pe aceeaşi temă Maşina condusă de fostul socru al lui Mihail Bălăşescu, abandonată în Buşteni. Acesta a fost dat în urmărire internaţională Cheia, „zona crepusculară" autohtonă: un cetăţean din Kuweit, pilotul Mircea Crăciun şi ucigaşul deputatului Bălăşescu, căutaţi în staţiunea prahoveană.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE