Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bărbat lovit de trăsnet în timp ce lucra pe Autostrada Deva-Ilia

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat de 49 de ani și-a pierdut viața joi, după ce a fost lovit de un fulger, joi după-amiază. Bărbatul era angajat al firmei care execută lucrări pe Autostrada A1 - tronsonul Deva-Ilia a fost surprins afară de furtună și a fost lovit de un fulger. 

Victima, un bărbat din județul Bacău, a decedat pe loc, medicii de pe echipajul SMURD sosit la locul incidentului nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul acestuia. "Echipajul SMURD a fost solicitat pentru a acorda primul ajutor unui bărbat de 49 de ani lovit de un fulger. Din păcate, bărbatul era decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Bogdan Danaita. .

Colegii bărbatului le-au declarat inspectorilor ITM sosiţi la locul incidentului ca nori negri au acoperit cerul si a început sa fulgere. Bărbatul a fost lovit de trăsnet in timp ce mergea sa se adăpostească, iar colegii sai au cerut ajutor la 112.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE