Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bărbatul care a profanat mormântul lui Arsenie Boca: Sântul mi-a poruncit să sap groapa

Postat la: 14.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bărbatul din Maramureș care a profanat mormântul Părintelui Arsenie Boca a fost reținut după mai multe ore de audieri. Acestea le-a declarat anchetatorilor că Sfântul a fost cel care i-a cerut să sape groapa și că a plănuit mai multe zile profanarea. 

Suspectul are 45 de ani şi este din Maramureş. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de profanare de morminte. Bărbatul riscă să stea doi ani la închisoare. "În urma sesizării, ne-am deplasat la faţa locului şi am stabilit faptul că bărbatul ar fi săpat o groapă în zona mormântului părintelui Arsenie Boca, cu o adâncime de aproximativ 50 de centimetri. În momentul în care poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, acesta a încercat să scape ascunzându-se în pădurea din zona mânăstirii. În urma căutărilor, bărbatul a fost depistat de poliţişti în cursul dimineţii (de sâmbătă - n.r.) şi condus la sediul Poliţiei Haţeg pentru audieri", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, subcomisar Bogdan Niţu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE