Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Basculantă răsturnată pe Centura Bucureștiului. Patru persoane îngropate de vii în nisip

Postat la: 12.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O basculantă care transporta nisip s-a răsturnat, vineri dimineața, pe centura ocolitoare a Capitalei, și a îngropat în nisip o mașină în care se aflau patru persoane. Accidentul s-a produs în zona gropii de gunoi de la Glina. 

În urma impactului, autoturismul a fost pur și simplu acoperit cu nisip iar cele patru persoane din masina au ramas captive. Pompierii au intervenit de urgenta, dar au reusit sa il salveze doar pe sofer, care a fost transportat in stare grava la spital.

Apoi, cu greu, o tanara aflata pe bancheta din spate a fost si ea descarcerata dupa zeci de minute si transportata la spital. Ceilalti doi pasageri nu au mai putut fi salvati, Soferul basculantei a scapat nevatamat si a reusit sa iasa singur din cabina.

Martorii spun ca barbatul aflat la volanul autoturismului ar fi avut viteza si nu ar fi acordat prioritate. In zona se circula si acum cu dificultate iar politistii incearca sa stabileasca circumstantele exacte ale producerii accidentului

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE