Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Băsescu a primit cadou de ziua lui demisia lui Ponta. "Domnule presedinte, ati fi bun de premier, si strada va vrea!"

Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul MP, Traian Băsescu, a carui zi de nastere este sarbatorita azi de membri partidului sau, a primit, potrivit unor surse, cu mare bucurie vestea demisiei lui Victor Ponta dupa presiunile populare de marti seara, cand peste 25.000 de protestatari au iesit in strada.

Unul dintre apropiatii sai l-a felicitat pe presedinte in felul urmator: "La multi ani domnule presedinte, uitati la televizor ce cadou frumos ati primit de ziua dumneavoastra, demisia lui Ponta!" La care Traian Băsescu a raspuns zâmbind, in felu-i caracteristic: "Acum o sa se spuna ca eu as fi bun de premier! Ha, ha. Mai stii, ar fi o idee dupa ce mi-au zis sa candidez si la Primarie in lucul lui Oprescu." Râsete in cor, o voce femeiasca: "Domnule presedinte ati cel mai potrivit, si strada va vrea!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE