Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Basescu are un scenariu: "Ma intreb cand ii vine randul domnului Predoiu?"

Postat la: 11.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traian Basescu a fost primul care a avanat in mediul online, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Iohannis are deja numele premierului, pe Dacain Ciolos, si ca joa ca teatru cu negocierile politice si cu ong-urile. Asta cu 3-4 zile inainte de nominalizarea lui Dacian Ciolos.

Basescu spune acum ca ar fi un bun premier, dar se intreaba cand ii vine randul lui Predoiu. Cu alte cuvinte, daca Ciolos va fi respins de Parlamentul majoritar PSD-UNPR, atunci Predoiu ar putea fi urmatorul nume preonuntat de Iohannis, la consultarile cu PNL.

Interesant este ca tot Basescu e cel care a sugerat pentru prima data ca premierul va fi numit de Parlamentul European, de fapt, mai precis de PPE, fapt care se intrezareste din ce in ce mai clar acum dupa numirea lui Ciolos.

Asadar, fostul sef al statului, cel care a mai spus ca americanii ar dori o Românie slabita din punct de vedere economic si politic, presupune ca numirea lui Ciolos este ca sa faca pe plac Uniunii Europene, dar ca tinata adevarata pentru un premier agreeat de PNL ar fi Predoou, ceea ce convine de minune PSD, care l-ar lasa pe Predoiu sa fie cu un an de sacrificiu si cu "bete-n roate" de la majoritatea parlamentara.

"Repet, Dacian Ciolos este o solutie buna. Ma intreb cand ii vine randul domnului Predoiu? Cu siguranta, oamenii fostului PDL nu au fost, nu sunt si nu vor fi doar folositi de vechiul PNL. Ei au fost, sunt si vor fi profund respectati in noul partid. Vasile Blaga va fi profund in explicatii.", a scris Traian Basescu, pe Facebook.

Fostul comisar european pentru Agricultura Dacian Ciolos a fost desemnat, marti, de catre presedintele Klaus Iohannis, pentru functia de premier, Iohannis precizand ca solutia agreata cu partidele politice, cu foarte mici exceptii, este cea a unui guvern de tehnocrati.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE