Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu: Demisia lui Ponta a fost artificială. Dragnea îl tot împingea la vale

Postat la: 16.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a afirmat, duminică seară, că demisia lui Victor Ponta a fost artificială, în condiţiile în care premierul nu avea responsabilităţi directe pentru incendiul din clubul Colectiv.

Fostul lider de la Palatul Cotroceni a fost prezent duminică seară în studioul unei televiziuni pe care a evitat-o în ultimii cinci ani, România TV. În cursul intervenţiilor sale, Băsescu nu a mai lansat atacuri la adresa lui POnta, fotul prim-ministru, preferând să critici alţi lideri politici printre care Klaus Iohannis şi Liviu DRagnea.

„A fost foarte artificială (demisia lui Victor Ponta - n.r.). Spre exemplu, care a fost responsabilitatea premierului în dezastrul, în tragedia de la Colectiv? Eu vă asigur că a fost egală cu a preşedintelui, nu avea responsabilităţi directe. (...). Şi preşedintele, şi premierul răspund de siguranţa cetăţenilor. Unde e vina lui Ponta, trebuia să controleze el? Deci ceva a scârţâit aici, şi de asta spun, Dragnea îl tot împingea la vale, a fost momentul de tensiune, nici Oprea nu a vrut să-l ajute, să-şi asume", a spus Băsescu, la România TV. De asemenea, în opinia fostului preşedinte, Dragnea ştia deja, la momentul retragerii lui Ponta, că în funcţia de premier va fi desemnat Dacian Cioloş. PUBLICITATE „Faptul că nu s-a dus cu un nume de prim-ministru la prima întâlnire cu preşedintele Iohannis mie îmi arată că jocurile erau făcute, ştiind că Cioloş era de multă vreme o soluţie. Deci, practic, Dragnea şi-a negociat partidul", a adăugat Traian Băsescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE