Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu se înscrie în PMP în octombrie

Postat la: 13.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ex-președintele Traian Băsescu a anunțat astăzi, la Târgu-Jiu, că se va înscrie în PSD la începutul lunii octombrie. Potrivit surselor ZIUAnews, în PMP se coace deja un congrens în cadrul căruia Băsescu va candida de unul singur la şefia grupării construite de Elena Udrea.

„PMP este partidul viitorului. Mă uit că PSD este pe punctul de a-şi atinge visul de aur: liniştea. Opoziţia liberală e atât de binevoitoare cu PSD încât cred că ei înişi, aceste aşa-zise mari partide, ne-au făcut o invitaţie, aceea de a fi un partid de opoziţie puternic şi care să tindă să ajungă la putere după alegerile din 2016 din toamnă (...) Îmi pare rău că după terminarea mandatului nu am lăsat şi o moştenire politică, un partid care să reprezinte viitorul pentru România. De aceea îmi pun toată nădejdea şi energia în reuşita acestui partid în care, spre sfârşitul luni sau în prima decadă a lunii octombrie, mă voi înscrie şi eu", a declarat Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE