Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BBC i-a găsit înlocuitor lui Jeremy Clarkson. Chris Evans va prezenta Top Gear

Postat la: 17.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce Jeremy Clarkson a fost dat afară de conducerea BBC de la emisiunea Top Gear, una dintre principalele probleme discutate a fost legată de numele celui care îl va înlocui. Mari, numele noului prezentator a fost făcut public, este vorba de Chris Evans, prezentator de radio și televiziune, cunoscut în Marea Britanie.

Chris Evans a semnat un contract pe trei ani şi va începe filmările pentru noul sezon „Top Gear" peste câteva săptămâni, fără colegii lui Clarkson, prezentatorii Richard Hammond şi James May, precizează postul public de televiziune britanic.

Noul prezentator de la „Top Gear", pasionat de automobile, s-a declarat extrem de încântat de faptul că s-a alăturat proiectului, despre care a spus că este emisiunea sa preferată. „Vă promit că voi face tot ce voi putea pentru a respecta lucrurile care au mers bine în trecut şi pentru a duce acest show TV mai departe", a adăugat Chris Evans, potrivit Reuters.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE