Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bulgaria. Noua lege pentru inmatriculari: ITP si RCA s-au majorat considerabil

Postat la: 06.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Legislația din Bulgaria care prevede înmatriculările s-a modificat drastic, în defavoarea șoferilor. Astfel, prețul ITP-ului s-a majorat considerabil. Și, mai nou, acesta nu poate fi efectuat fără achitarea în prealabil a impozitului.

RCA a crescut foarte mult pentru persoanele fizice care au mai mult de zece mașini înmatriculate pe numele lor și pentru firmele care au mai mult de 15 mașini. Un RCA cu motor de 1.6 litri poate ajunge pâna la 350 euro.

Legea s-a modificat după ce autoritățile bulgare s-au autosezisat în privința cetățenilor bulgari, care și-au înmatriculat sute sau chiar mii de mașini pe un singur nume. A fost întocmită o listă a acestor persoane, urmând să fie sancționate conform prevederilor legale.

Vestea proastă pentru șoferi este că înmatriculările ar putea ajunge chiar până la 1000 de euro, pentru un autoturism cu motor de 1,7 litri. Deloc economic și rentabil, așa cum fusese până acum.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE