Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cât costă roamingul în UE începând cu 30 aprilie

Postat la: 21.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La 30 aprilie 2016 intră în vigoare ultima etapă intermediară reglementată de Comisia Europeană înainte de eliminarea completă a tarifelor de roaming în interiorul Uniunii Europene de la 15 iunie 2017.

Astfel, in aceasta perioada, utilizatorii romani care au ales planurile tarifare de baza pentru serviciile de roaming (Eurotarifele) vor comunica in tarile UE la aceleasi costuri ca in Romania, la care operatorii pot adauga o taxa suplimentara de maximum 5 eurocenti/minut pentru apelurile efectuate catre statele membre UE, maximum 1,14 eurocenti/minut pentru apelurile primite, cel mult 2 eurocenti pentru trimiterea unui mesaj text (SMS) catre țarile UE, in timp ce accesul la internet poate fi taxat suplimentar cu maximum 5 eurocenti/MB (toate fara TVA).

Daca un furnizor alege sa aplice o suprataxa, fie pentru toate serviciile in roaming (apeluri efectuate, apeluri primite, SMS trimise, date), fie doar pentru anumite servicii, suma dintre tariful national in afara rețelei si suprataxa aplicata nu trebuie sa depaseasca urmatoarele tarife maxime reglementate: 0,19 euro/minut (fara TVA) pentru apelurile efectuate, 0,06 euro (fara TVA) pentru trimiterea unui mesaj text (SMS), respectiv 0,20 euro/MB (fara TVA) pentru traficul de date.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE