Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Caricatura socanta in Charlie Hebdo: Ce ar fi ajuns daca ar fi crescut mare? Pipaitor de funduri in Germania

Postat la: 14.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O caricatura din publicatia satirica Charlie Hebdo a socat internautii sugerand ca baietelul Alan Kurdi, inecat in august in timp e incerca sa ajunga in Grecia ar fi ajuns cand crestea mare un abuzator precum imigrantii despre care se spune care ar fi implicati in agresiunile din Koln.

Sub titlul "Migranti", in caricatura sunt desenati doi barbati cu fete porcesti cu limbile afara din gura, fugarind doaua femei terorizate, ce fug de ei. O insertie din partea de sus a caricaturii prezinta celebra imagine a baietelului de trei ani intins cu fata in jos pe nisip.

La intrebarea "Ce ar fi ajuns micul Aylan daca ar fi crescut mare?" se raspunde: "Pipaitor de funduri in Germania". Implicatiile ca toti refugiatii ajung sa fie astfel de agresori i-a indignat pe multi, dar unii au aparat caricatura si au intepretat-o ca o satira la adresa abordarii tabloide a problemei refugiatilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE