Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Carmen Gheorghe a transformat Poliţia Locală Ploieşti într-o anexă a SMURD

Postat la: 01.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La sfrsitul lunii august, mai exact pe data de 29 august, agentul superior Marius Zaharia a decedat la doar 48 de ani ca urmare a infarctului facut la iesirea din tura din 26 august. Acest eveniment tragic continua seria accidentele generate de stresul si deciziile aberante ale controversatei sefe a Politiei Locale Ploiesti, Daniela Carmen Gheorghe, protejata ministrului mediului, apelor si padurilor- Gratiela Gavrilescu.

La sfarsitul lunii iunie 2015, agentul superioor de 47 de ani, Ion Ilie, a suferit accident vascular la iesirea din tura, iar alt agent- Costin Obilescu, a fost obligat sa stea zece zile la terapie intensiva pentru ca i s-a facut rau in post. La ora actuala, in cadrul Politiei Locale Ploiesti mai sunt vreo 8-10 agentii care au o situatie medicala precara, iar la controlul din luna iunie 2015 li s-a recomandat „apt conditionat", adica efort fizic mai redus, evitarea expunerii la soare şi ger. Practic, ca urmare a stresului de la locul de munca, politistii locali ploiesteni au ajuns sa sune mai des la 112 sau la SMURD pentru problemele medicale ale colegilor decat ale cetatenilor.

Trebuie precizat ca din anul 2009 si pana in 2015, adica pana la revenirea butoane a Danielei Carmen Gheorghe, la Poliţia Locală Ploiesti nu s-au înregistrat decese sau accidente medicale grave gen infarct sau accident vascular. Insa, in primul mandat de sef al Politiei Locale Ploiesti, adica in perioada 2007-2009, s-au inregistrat trei decese - Andrei Valentin, Ion Dinu si Rodica Moroianu, ca urmare a stresului impus de Carmen Gheorghe.

Mai nou, sefa Politiei Locale Ploiesti are ca şofer o femeie- Roxana Mihaela Mocanu care este consilier juridic la Biroul Juridic Mizil. Insa, in luna august, Carmen Gheoghe, dupa ce si-a sarbatorit cu fast si bautura din belsug ziua de nastere, a plecat la un curs de comunicare la Mamaia unde a stat vreo saptamana impreuna cu fiica sa (vezi foto).

Ion Teleanu

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE