Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Casa lui Dan Voiculescu va fi scoasă iar la vânzare. Cumpărătorul s-a răzgândit

Postat la: 04.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Persoana care a achiziționat de la ANAF apartamentul de lux a lui Dan Voiculescu de pe Șoseaua Kiseleff nu a depus suma de bani necesară în conturile fiscului, așa că a rămas fără casă și fără avansul dat -31.700 de euro.

ANAF a considerat că a dat lovitura cu vânzarea casei lui Dan Voiculescu, dar se pare că persoana care l-a achiziționat s-a răzgândit și nu a mai plătit banii necesari.

Adjudecatara apartamentului de pe Şoseaua Kiseleff al omului de afaceri Dan Voiculescu, care a oferit un preţ de 1,9 milioane de lei (427.000 de euro) în cadrul licitaţiei organizate joia trecută de ANAF, nu a virat banii în termenul stabilit, astfel că acesteia i se va reţine garanţia de 141.000 de lei (31.700 de euro), iar procedura va fi reluată, au declarat pentru „Adevărul" surse guvernamentale.

În urmă cu o săptămână ANAF a început valorificarea proprietăților sechestrate de la omul de afaceri Dan Voiculescu după ce acesta a fost trimis în închisoare anul trecut. Prima licitație a fost pentru apartamentul de lux al mogulului media, situată pe Șoseaua Kiseleff din Capitală.
ANAF a scos la vânzare prima proprietate deţinută de Dan Voiculescu: un apartament de patru camere de 200 mp situat pe Şoseaua Kiseleff, construit în 1961. Prețul de pornire al licitației locuinței a fost de 1.410.000 lei (320.000 euro)

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE