Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cât își propune Monica Macovei să obțină la următoarele alegeri parlamentare

Postat la: 03.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Monica Macovei a depus săptămâna aceasta documentele la Tribunalul București pentru a-și înscrie Partidul M10 în Registrul Partidelor. Europarlamentarul a anunțat că își dorește ca la următoarele alegeri parlamentare să obțină un scor între 10 și 15%. 

Partidul M10 se pregătește să intre în cursa electorală din toamna anului viitor la alegerile parlamentare. Monica Macovei a declarat că prevede un scor între 10 și 15 procente, bazându-se în principal pe decredibilizarea actualelor partide.

„Vrem să-i atragem lângă noi pe toți, care vor altfel de politici în sănătate și educație, care vor ca România să aibă un plan de business serios care să prevadă autostrăzi, spitale, școli", a spus Macovei pentru romanialibera.ro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Monica Macovei, cererea de înregistrare, care a fost depusă la tribunalul București este însoțită de peste 200 de semnături ale reprezentanților organizațiilor din țară și diaspora, care devin, astfel, membri fondatori M10. 

"În doar câteva săptămâni, am adunat semnăturile pentru înscrierea partidului, așa cum prevedea vechea lege. Adică, avem peste 25.000 de semnături, din 20 județe plus București, avem deci susținere publică. Avem un teanc întreg de formulare, pe care nu le-am mai depus astăzi la Tribunal, pentru că nu mai este nevoie, însă, pentru noi, oamenii aceștia sunt susținători și, probabil, mulți dintre ei vor deveni membri de partid. Vom lua legătura cu ei și îi vom invita să participe la activitățile partidului M10, în orașele si satele în care locuiesc", se arată în comunicatul de presă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE