Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cel mai celebru interpret al lui Dracula s-a stins din viață. R.I.P. Sir Christopher Lee!.

Postat la: 11.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sir Christopher Lee, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți ai Contelui Dracula de la Hollywood, a încetat din viață, duminică, la vârsta de 93 de ani, la un spital din Londra unde era tratat pentru probleme cardiace și respiratorii.

La câteva zile după ce a împlinit 93 de ani, Sir Christopher Lee, cunoscut pentru rolurile din Dracula, dar și pentru Star Wars sau Stăpânul Inelelor, a plecat dintre noi, întreaga lume a cinematografiei mondiale fiind în doliu.
Pe data de 27 mai, atunci când a fost ziua actorului, soția acestuia a refuzat să își anunțe prietenii și familia că acesta este în spital, sperând la o revenire. Din păcate, după două săptămâni Sir Christopher Lee a plecat dintre noi.
Actorul a debutat în cinematografie la începutul anilor ‘40, însă succesul l-a cunoscut abia în 1958, cu filmul „Dracula Has Risen From The Grave", care a făcut din el un star. Au urmat mai multe filme cu sângerosul conte, în anii 1960, pentru studioul Hammer. Într-un interviu din 2011, Lee declara: „Vă rog, nu mă descrieţi ca pe o legendă a filmelor horror. Am trecut de asta".
Alte roluri memorabile au fost Lordul Summerisle în „The Wicker Man" (1973) şi Scaramanga, în „The Man With The Golden Gun" (1974). A lucrat şi cu Tim Burton în filme ca „Alice in Wonderland" şi „Sleepy Hollow".

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE