Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cinci maşini parcate pe Calea Griviţei din Capitală au fost distruse de un şofer băut

Postat la: 21.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cinci autoturisme parcate au fost distruse, luni noapte, pe Cale Griviţei din Capitală, după ce un şofer băut a pierdut controlul volanului, două persoane fiind transportate la spital cu răni uşoare, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Accidentul a fost anunţat luni noapte, la ora 00.30, pe Calea Griviţei din sectorul 1 al Capitalei, informează oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere. Potrivit acestora, "o maşină care venea pe Calea Griviţei a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în cinci autoturisme parcate". În urma impactului, două persoane care se aflau în autoturismul care a pierdut direcţia au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital.

Conducătorul respectivei maşini, un bărbat, a fost testat de agenţii de la rutieră, fiind descoperită o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost deschis dosar de cercetare penală pentru fapte de distrugere, vătămare corporală şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, mai informează Brigada Rutieră.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE