Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cinci oameni au murit la Braila după ce o mașină a intrat într-o stație de autobuz VIDEO

Postat la: 04.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cinci oameni au murit în această dimineață la Brăila în urma unui accident rutier produs într-o stație de autobuz din apropierea unui centru en-gros. Trei persoane au murit pe loc, iar celelalte doua din cauza rănilor.

Șoferul a pierdut controlul și după ce a intrat pe contrasens a ajuns pe trotuar unde a spulberat grupul de oameni care așteptau autobuzul, spune purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian. Din primele informaţii, autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani a ajuns pe trotuar după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat iniţial cu maşina pe contrasens, iar apoi a lovit în plin oamenii care aşteptau autobuzul în staţie.

Autoturismul, un Renault cu număr de Bucureşti, circula dinspre Piaţa Mare din Brăila spre ieşirea din oraş şi a fost scăpat de sub control de către şofer. Şoferul a rămas încarcerat în autoturism, fiind scos de un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE