Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine este Valentin Chifu, iubitul Elenei Udrea. A ajutat-o să cumpere terenurile de la Nana

Postat la: 26.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea a fost surprinsă de paparazzi sărutându-se pe o terasă din Herăstrău cu Valentin Chifu, un tânăr care are afaceri în domeniul imobiliar și care, se pare că a fost unul dintre sfătuitorii ei atunci când a decis să achiziționeze terenurile agricole pe care le deține.

Fostul ministru al Dezvoltării a fost surprinsă alături de iubitul ei, Valentin Chifu. Apropiați ai acesteia susţin că relația dintre ei nu este una nou și că nici nu au încercat să o țină secretă, atâta doar că nu au insistat să o facă publică.

Radu Cristescu, vicepreședinte PMP și apropiat al Elenei Udrea a declarat că relația dintre fosta "Blondă de la Cotroceni" și Chifu nu este o noutate pentru apropiații acesteia. Pentru noi apropiații, nu e o noutate. Este un tânăr pe numele său Valentin. Are afaceri în zona afacerilor imobiliare. Nu e niciun secret. Acest Valentin e de anul trecut lângă Elena Udrea și a fost și în momentele grele. A mai căzut un mit pentru că toată presa atâția ani au asociat-o pe Elena Udrea cu alte persoane. Dacă o filmați acum un an de zile vă dădeați seama că e la fel de fericită, cum o traduceți dumneavoastră - îndrăgostită", a spus Cristescu, la România TV.

Apropiați ai Elenei Udrea au povestit pentru cancan.ro că fostul ministru și Valentin Chifu s-au întâlnit la puțin timp după divorțul acesteia de Dorin Cocoș, într-o excursie la mare, acolo unde ieşiseră amândoi într-un anturaj comun.

Aflând că Valentin se ocupă de domeniul imobiliar, Udrea l-a contactat ulterior pentru a o ajuta să încheie o serie de tranzacții imobiliare. "Elena urma sa cumpere nişte terenuri agricole, iar Valentin a ajutat-o. El s-a ocupat practic de intermedierea acestor tranzacţii. Are experienta vasta in domeniul acesta!", a declarat o sursa din apropierea cuplului pentru cancan.

Una dintre afacerile imobiliare ale lui Valentin Chifu este Asmita Gardens, ansamblu rezidențial care vinde apartamente de lux în valoare de sute de mii de euro

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE