Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine sunt Finaliștii X FACTOR, sezonul 5. Cand are loc finala si de la ce ora

Postat la: 26.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În seara de Crăciun au fost desemnaţi finaliştii sezonului 5 al emisiunii de talente X Factor. Finaliștii sunt grupurile Bravissimo și B52, antrenate de Horia Brenciu, şi Xenia Chitoroagă şi Florin Răduţă, ambii din grupa de "copii" a lui Ştefan Bănică. Delia a rămas fără niciun concurent, Anastasia Ursu şi Andrei Ioniţă fiind eliminaţi prin votul publicului, la fel ca Endy Glikman, din echipa lui Bănică.

Delia şi Horia Brenciu au intrat în semifinale cu câte doi concurenţi, iar Ştefan Bănică a avut trei puşti în penultimul act al show-ului de talente, după ce un concurent a fost trimis de public direct în galele live. Finala X FACTOR are loc duminică, mâine seară, de la ora 20,30, pe Antena 1, atunci urmând să fie desemnat câştigătorul sezonului 5. Ediţia specială din seara de Crăciun a avut şi un moment foarte emoţionant. Pe scena de la X Factor a fost invitat să cânte Gabriel Cotabiţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE