Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cioloș și „Uța" Lipă au transformat Ministerul Tineretului și Sportului într-o anexă a Internelor

Postat la: 28.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Numirea Elisabetei Lipa, „Uța" pentru apropiati, in functia de ministrul al Tineretului si Sportului a surprins pe cei din lumea sportului pentru simplul fapt ca ea manageriase dezastruos clubul Ministerului Afacerilor Interne, dar si ca era un ofiter activ, avand gradul de chestor de politie.

In acelasi timp, numirea ei in fruntea sportului romanesc a provocat o mare bucurie in randul angajatilor de la Dinamo Bucuresti intrucat scapasera de cel mai slab conducator al clubului dupa 1990. Insa, imediat dupa numirea ca ministru al Tineretului si Sportului, Uta Lipa a descins in sediul din Vasile Conta flancata de catre doi controversati chestori de politie cunoscuti in MAI ca fratii Petrăuș.

Este vorba de catre Matei Stănciuc, fostul staroste al logisticii din MAI si Niculae Cheșnoiu- fost director economic al MAI, despre care Uta Lipa spunea cand era presedinte al clubului Dinamo ca este Mugur Isarasescu al Internelor. Din prima zi cand au descalecat in MTS, fratii Petrăuș, adica tandemul Stanciuc-Chesnoiu, au inceput sa-i cheme la ordin pe secretarii de stat si pe directorii din minister. Practic, secretarii de stat si ceilalti inalti functionari publici ai MTS, dar si directorii din minister stateau incolonati la usa acestora ca la popota Internelor ca le spuna domnilor consilieri ai Elisabetei Lipa cum functioneaza MTS.

Daca la sport au mai inteles cate ceva, la tineret nu au priceput nimic si, ca atare, au blocat intreaga activitate. Ca urmare a acestui comportament politienesc inutil si ineficient, tot mai multi angajati ai ministerului au anuntat ca dupa Anul Nou vor parasi barca condusa de Uta Lipa. Primul care a sarit din barca Utei Lipa a fost secretarul general Valentin Trifan, un apropiat al sefului SRI- Eduard Hellving, a plecat de la MTS, anuntandu-i pe apropiatii sai ca va merge de unde a venit, adica de la Ministerul Transporturilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE