Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












#Colectiv: Tanarul spitalizat in Marea Britanie a murit chiar de ziua lui!

Postat la: 11.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ultimul dintre ranitii din Clubul Colectiv care a pierdut lupta cu viata a avut parte de o coincidenta ingrozitoare: Valdut s-a strans intr-un spital din Marea Britanie chiar de ziua lui!

Vladut Roberto Andy. El a murit intr-un spital din Chelmsford din Marea Britanie, in noaptea de marti spre miercuri. Socati, prietenii au lasat mesaje de condoleante pe pagina sa pe reteaua de socuializare, de unde rezulta o coincidenta macabra: ziua lui Vladut era astazi si urma sa imploineasca 18 ani! Nu a mai apucat insa, ca un destin crud i-a pus capat vietii!

"Dumnezeu sa te ierte ingeras cu chip de om... pacat de tineretea si de frumusetea ta nu meritai asta" a scris o prietena pe reteaua de socializare." "Copil frumos si nevinovat,astazi urarea mea si a tuturor trebuia sa fie LA MULTI ANI ANDY!,dar din pacate,ochii si inimile noastre sunt pline de lacrimi si durere.ITI MULTUMESC CA AI FOST PRIETENUL FIULUI MEU." a scris mama unui prieten de-al sau.

Bilantul persoanelor decedate in urma tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 50. Marti seara, tot la un spital din Marea Britanie, din Liverpol, a murit si o tanara - Elena Nitu. Cei doi se aflau printre cele noua persoane transferate duminica noaptea cu un avion NATO in spitale din Marea Britanie. In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoana. in 11 zile de la tragedie au decedat alte 22 de persoane, numarul victimelor ajungand, marti, la 49. Miercuri, au fost inregistrati 50 de persoane decedate.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa cinci au decedat, unul in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda si unul in drum spre Elvetia. In spitalele din Capitala mai erau internate, marti, 76 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 24 in stare critica si grava, alti 29 de pacienti fiind spitalizati in unitati sanitare din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Israel, Norvegia, Elvetia si Germania.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE