Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat reamenajarea unor spatii publice si parcuri din centrul capitalei

Postat la: 26.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti proiectul care propune reamenajarea unor spatii publice si parcuri din centrul orasului. Este vorba despre reamenajarea bulevardului Unirii intre Piata Constitutiei si Piata Unirii si transformarea in spatiu pietonal, reamenajarea Pietei Constitutiei si amenajarea unei parcari subterane, reamenajarea Pietelor Cantacuzino si Lahovary si amenajarea unor parcari subterane, reamenajarea spatiului verde de la Sala Palatului, a parcurilor Izvor si Sfintii Apostoli, dar si revitalizarea zonei de la Piata de Flori.

Desi porneste de la o idee foarte buna, de a reda pietonilor trotuarele ocupate in prezent de masini si de a crea un traseu pentru pietoni si biciclisti prin centrul orasului, proiectul a stranit mai multe controverse si critici din partea cetatenilor si a societatii civile. Principalele critici au pornit de la faptul ca pentru amenajarea acestor spatii si a parcarilor subterane, proiectul propune taierea a circa 500 de arbori. O alta discutie a fost legata si de felul cum vor fi amenajate, punctual, aceste spatii sa nu se ajunga ca la Piata Universitatii, unde primaria a facut un concurs, dar rezultatul a fost dezastruos. O alta discutie a fost legata si de amenajarea parcarilor subterane, daca aceste investitii sunt oportune in acest moment.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE