Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Controlorii de trafic aerian vor intra în grevă generală de la 1 septembrie

Postat la: 25.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriel Tudorache, unul dinte liderii sindicalişti de la Romatsa, a anuntat ca de la 1 septembrie controlorii de trafic aerian vor intra în grevă generală. Acesta sustine că în prezent sunt "probleme de viaţă şi de moarte" în cadrul acestei instituţii, atât în ceea ce priveşte siguranţa pasagerilor cât şi a salariaţilor.

"Sunt probleme de viaţă şi de moarte la Romatsa. Probleme ce ţin de siguranţa pasagerilor cât şi de cea a salariaţilor. Dacă până în acel moment (n.r. 1 septembrie) nu se găsesc soluţii şi organele statului nu iau nicio măsură cum nu au făcut până astăzi deşi avem numeroase plângeri făcute atât la DNA, Parlament, Senat, la preşedinte, la Camera Deputaţilor, la Curtea de Conturi împotriva conducerii instituţiei şi nimeni nu ne ia în seamă. Avem 20 de procese intentate acestei conduceri ilegale", a precizat Gabriel Turoache, lider sindicalist Romatsa.

Liderul sindicalist a anunţat că angajaţii Romatsa vor intra în grevă generală pe 1 septembrie, asigurâţnd doar o treime din numărul total de zboruri deasupra României. "Dacă până atunci (n.r. 1 septembrie) nu se rezolvă aceste lucruri vom declanşa o grevă generală pe 1 septembrie începând cu ora 11.00.Impactul va fi unul catastrofal, având în vedere că greva nu va dura doar două ore. Este o grevă generală totală, ceea ce înseamnă că, practic va zbura deasupra României doar o treime din traficul programat în fiecare zi", a mai precizat sindicalistul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE