Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Copil de doi ani dispărut în Geoagiu Băi. Căutări intense în toată zona

Postat la: 15.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un copil de doi ani și nouă luni a dispărut de lângă părinții săi în timp ce se aflau la Geoagiu Băi. Dispozitive lărgite de polițiști și jandarmi au plecat în căutarea micuțului, fiind mobilizat și un câine special antrenat pentru căutări. 

Băiețelul de doi ani și nouă luni era împreună cu bunica sa în stațiunea geoagiu Băi, acolo unde femeia efectua un tratament. Ultima dată a fost văzut în sala de mese după care a dispărut pur și simplu. Atunci când au constatat că băiatul este de negăsit familia a anunțat autoritățile și s-a pornit în căutarea băiețelului.

"Dispariţia copilului a fost anunţată în urmă cu câteva ore, el a fost văzut ultima oară în sala de mese a hotelului unde este cazată bunica şi apoi a fost dat dispărut. Echipe formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri caută în acest moment copilul. La căutări este folosit şi un câine de urmă", a spus purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Laura Bradu.
Copilul este căutat în staţiune şi în pădurile din apropiere.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE